Trevliga små saker: 10 intressanta sextillbehör

Trevliga små saker: 10 intressanta sextillbehör

Spetsband och sidenband är verkligen inte varma kläder, men de kan värma dig en höstkväll. Vi har valt 10 intima tillbehör som gör varje sexäventyr speciellt och natten hett.

Rund paddel inlagd med hjärtan

Stark och motståndskraftig kommer paddeln att koncentrera kraften i dina händer under det sexuella äventyret och över din partner. Spankingens styrka kommer att vara en indikator på hur mycket du tycker om din partners process eller beteende. En rund paddel med lekfulla hjärtinlägg kan också uppfylla både exekutören och belöningsrollen..

Thong trosor

Hustler Lingerie svart rem har en omisskännlig klar kristallbokstäver så att du får veta dina kvällsplaner. Underklädestilen passar inte bara för smala tjejer utan också för damer med kurvformiga former, och bokstaven V på trosornas baksida kommer att betona kroppens aptitretande kurvor. Vad du behöver för att inte överdriva det med förspelet och slå huvudackordet i tid.

Reflex testkammare

På hösten, när virus är skoningslösa mot allt levande, är det särskilt viktigt att ta hand om din hälsa. Men du kommer inte att lita på honom för vem som helst, eller hur? Låt din partner ta rollen som läkare! Och vad är en läkare utan en blank stålhammare? Gummispetsen gör att du kan försiktigt kontrollera ”patientens” reflexer, och den praktiska demonterade designen och en behaglig längd på 18 cm ger utrymme för fantasi.

Bindande tejp

Ett tre meter band av mjuk lila färg är gjord av ett mjukt silkeslen material. Din partners ödmjukhet och lydnad beror bara på dina händer och hur mycket du vill underordna honom din vilja. Och du behöver inte oroa dig för att bandet kommer att försvagas och inte ge dig tillräckligt för att njuta av din älskades hjälplöshet: det illustrerade häftet med bindningsscheman som följer med bandet kommer att vara användbart både för nybörjare och mer erfarna shibariälskare.

Snabbkoppling

Handbojor är kanske en av de mest populära och älskade sexuella accessoarerna genom tiderna. De har redan blivit klassiker och har lagt sig på många nattduksbord. Om du har funderat på det länge men inte har provat den här leksaken, kolla in handbojorna i stållegering, lämpliga för nybörjare. Förutom den externa estetiken är handbojorna utrustade med ett bekvämt lås som är lätt att öppna och två uppsättningar nycklar.

Tickler med kedjor av metallbollar

Gillar du att kittla nerverna och de mest känsliga delarna av din partners kropp? För det här nästan barnsliga roliga kommer en kittlare med ett tunt handtag med kedjor av metallbollar som kan värmas upp och kylas efter dig till nytta. Kittlarborsten kan också användas för helt andra ändamål: den är bra för både mild massage och mer vågiga smekningar..

Ätbar jordgubbssmör

En värmemassage är ett utmärkt sätt att glittra på en kall vardagskväll. Kroppsmör med aromatisk jordgubbsmak (som förresten har ansetts vara ett starkt afrodisiakum) är perfekt för en avkopplande massage och kommer inte att störa att kyssa och slicka en partner: oljan är ätbar och smakar bra.

Mjuk munkavle

Är passioner så heta att du är rädd för att störa dina grannar? En mjuk, silkeslen knöl hjälper till att minska decibel utan att minska värmegraden. Slipsmaterialet gör att du kan fixa munstycket ordentligt utan att skada den känsliga och känsliga huden runt munnen. Och nästa dag kommer ingen att veta vad du gjorde i går kväll.

Svarta boxare med fluga

Även i underkläderna bör älskare se ut som om de är redo att gå på röda mattan. I dessa boxare kan din man hoppa ut ur sängen och gå direkt till en middagsfest. Det viktigaste är att inte förväxlas med servitören. Och låt vissa människor säga att sex och skratt är oförenliga, att behandla intimitet med humor kan och borde vara.

Feromonkoncentrat

Din kroppsdoft är ditt viktigaste vapen. Det är därför det borde vara trevligt och igenkännligt. Undrar du hur du kan förföra dina drömmars man? Att lägga till en droppe feromonkoncentrat till doften av din favoritparfym är rätt beslut. Ett unisexkoncentrat hjälper till att bygga nödvändiga broar och skapa närmast möjliga kontakt med vem du särskilt vill ha.

  • sex
  • sexiga underkläder

Kommentarer

  • om projektet
  • Kontakter
  • Reklam
  • Mediakit
  • Villkor
  • Villkor för att hålla tävlingar

”Onlinepublikation” Woman’sDay.ru (VumansDay.ru) ”Massmedieregistreringsbevis EL nr FS77-67790, utfärdat av Federal Service for Supervision of Communications, Information Technology and Mass Media (Roskomnadzor) 13 december 2016 16+.

Grundare: Limited Liability Company ”Hirst Shkulev Publishing”

Chefredaktör: Dudina Victoria Zhorzhevna

Upphovsrätt (c) Hirst Shkulev Publishing LLC, 2020.

All reproduktion av webbplatsmaterial utan förlagets tillstånd är förbjuden..

Kontaktinformation för myndigheter (inklusive för Roskomnadzor):