Hans komplimanger, som faktiskt är förolämpningar

Hans komplimanger, som faktiskt är förolämpningar

De mest olyckliga fraserna för män.

När man komplimangerar är män ofta klumpiga. Låt dem drivas av de bästa avsikterna, det är så lätt att förolämpa en kvinna med en slarvig fras. För att inte oavsiktligt förolämpa samtalspartnern, tänk noga innan du berättar för honom något från listan nedan..

Du ser så bra ut att du bara inte känner igen!

Det visar sig att innan personen såg hemskt ut och förändrades helt och förändrade bilden. Varför påminna honom om gamla misslyckanden?

Bröstet har vuxit så mycket!

Vanligtvis växer bröstet med övervikt. Tja, även under graviditet eller allvarlig sjukdom.

Du ser bra ut (cool)!

En alltför vag komplimang som går bort från kärnan i vad du kan berömma. Bättre att fokusera på specifika positiva när man beslutar att komplimangera.

Du ser bättre ut när du ler!

Du vet att någon normal person inte kan gå med en grimas i ansiktet 24 timmar om dygnet? Och att döma av dina ord ser 90% av kvinnans liv i bästa fall inte tillräckligt attraktivt ut.

Du ser bra ut för din ålder

Denna komplimang innebär att personen som helhet inte är särskilt attraktiv, men sticker ut positivt jämfört med kamrater. Dessutom tycker människor ofta att det är obehagligt för alla förtydliganden relaterade till deras ålder. Samma situation med komplimangen ”Den här hårfärgen gör dig så ung”.

Du tappade så mycket i vikt!

Frågor om vikt är alltid mycket svåra och känsliga, eftersom de orsakar obehag för de flesta. Genom att ange att någon gått ner i vikt så bra hävdar du att personen tidigare var för fet..

Det här är den bästa idéen du någonsin tänkt på.!

Är du säker på att du vill leda till en kvinna att allt som tidigare korsade henne är absolut nonsens och skräp? Och hur kan du ens veta vad som händer i en annan persons huvud? Ta inte för mycket på dig själv.

Makeup passar dig så bra!

Betyder din komplimang att damen inte ser så attraktiv ut utan smink? Det finns en stor risk att hon tror det..

Den här klänningen gör dig så smal!

Det visar sig att det i andra kläder märks att personen är överviktig, och allt som han bar på tidigare betonade övervikt.

Men du är snäll och begåvad!

En mycket ambivalent komplimang, som att göra det klart att en person utåt inte är särskilt bra.

Du är inte som alla andra tjejer!

Naturligtvis låter det väldigt trevligt. Men i det här fallet anser mannen att alla andra tjejer är ovärdiga, och även om situationen är till din fördel nu, kan hans åsikt snabbt förändras.

Du är så rosig, fyllig!

Även om du bara vill betona hur frisk en kvinna ser ut, är det bättre att välja mer eleganta epiter. ”Du lyser rakt!” – kommer att vara mer lämpligt.

Jag gillar tjejer i kroppen!

Det är osannolikt att en man i hans sinne vågar säga något som en kvinna som han vill ha något förhållande med, naturligtvis, om det till och med finns en aning i hans huvud. Också till frågorna ”Tror du att jag är fet? / Jag ser ut som?” Du bör också svara mycket noggrant.

Du ser ganska barn ut!

Kvinnan tillbringade mycket tid på smink och val av kläder som framhäver hennes sexiga former, men förtjänar bara jämförelse med ett barn? Flickan kommer dock också att reagera negativt på komplimangen ”Du ser så vuxen ut” och tänker att du anser att hon är en gammal kvinna. När allt kommer omkring vill du verkligen se ung och vacker ut i många år.

Genom att säga ”Du ser så naiv / oskyldig ut!” Verkar du indikera att kvinnan absolut inte har någon livserfarenhet och att hon är för enkel för dig. Efter detta kan du inte ens räkna med sex..

En ny frisyr får dig att se yngre ut

Den besvärliga komplimangen gör det klart att kvinnan brukade se sämre ut och den tidigare frisyren bara åldrades. Bättre att komplimang utan förtydligande.

Du kör bra för en kvinna

En sådan komplimang kan tolkas som en anspelning på en negativ stereotyp eller en obehaglig form av sexism. Om du vill göra något trevligt – beröm en ny färdighet utan ”för”.

Varför har du ingen om du är så vacker?

Ensamma människor vill verkligen inte bli påmind om sin ensamhet. Dessutom verkar du med denna komplimang anta att något är fel med personen..

Du har så många barn, du är fantastisk!

Denna komplimang visar att du anser att ett sådant antal barn är överdrivet av en eller annan anledning. Det är olämpligt att uttrycka en åsikt om en annan persons livsval.

Du lagar lika god som min mamma!

Varje kvinna vill vara vacker och passionerad och inte påminna en man om sin mamma, inte ens i köket.

För en tjej är du väldigt smart!

Detta är inte bara en förolämpning utan också att inte respektera jämställdhet. Du kan också ge en komplimang utan att betona kön..