6 feminina kvaliteter som moderna män uppskattar

6 feminina kvaliteter som moderna män uppskattar

Porträtt av en perfekt livspartner genom hans ögon.

Tiderna förändras, och med dem förändras också bilden av den ideala kvinnan. Om tidigare goda hemmafruar leddes till registret är nu helt andra egenskaper i första hand.

Moderna invånare i megastäder har inte bråttom att gifta sig – först njuter de av fria relationer, sedan får de erfarenhet, bor tillsammans. Kanske skulle kvinnor gärna gå nerför gången, men brudgummen försenar detta ögonblick så länge som möjligt..

Statistik visar att många av dem först går till registret vid 35-37 års ålder. Och de vill inte bara se en bra hemmafru, fru och mamma bredvid dem. Kraven har ökat och det räcker inte längre för ett lyckligt äktenskap.

Vilken idealisk modern kvinna borde vara genom mäns ögon?

Alexander Poleev

Psykiatri, sexologi

Kandidat för medicinska vetenskaper, professor, psykoterapeut, sexolog

Sex är definitivt en användbar aktivitet..

Förhållande erfarenhet

Tiderna när en man ville vara den första och för livet är över. Nu är han intresserad av partners som redan har erfarenhet av relationer: en stämpel i ett pass eller ett civilt äktenskap. Naturligtvis talar vi inte om de fall då en mogen man gifter sig med en ung person. Men om flickan redan är 35 år gammal och ingen någonsin har erbjudit henne att ens bo tillsammans, är detta suggestivt. Så var inte rädd att berätta för den utvalda om ditt liv innan du träffar honom (utan onödiga detaljer). Naturligtvis, om hon inte var för stormig, annars kommer han att anse dig för oseriös och kommer att hitta någon mer pålitlig.

Sinne för humor

En ironisk attityd till livet är ett maskulint drag, men ju mer det uppskattas hos kvinnor. Särskilt när vardagliga svårigheter eller äktenskapsbrott dyker upp i horisonten. Gnällande och gnällande kommer inte att rädda situationen. Men med en partner som i alla situationer finner något roligt eller till och med bra kommer mannen att känna sig mer självsäker och bli av med den förtryckande skuldkänslan. Men det betyder inte att ni alla är likgiltiga. Tvärtom, du är inte rädd för svårigheter, du är säker på dig själv och din partner (i alla fall så det kommer att verka för honom). Det betyder att det är lugnt och säkert hos dig..

Välskött utseende

Inte bara miljonärer kan nu se bra ut i vuxenlivet utan också män med genomsnittlig inkomst. En fit figur och ädla grå hår ger dem en viss charm, så det finns alltid en chans att ha en affär med en 20-årig tjej. För att partnern inte ska gå till den yngre behöver du bara hålla dig i bra form. För det första, gå inte upp i vikt och vara i god form. Var inte lat för att göra övningar, gå till gymmet. För det andra, ta hand om ditt ansikte. Vi talar inte om dussintals plastoperationer, det räcker bara att titta så att det är trevligt att titta på dig.

Oberoende

Det är fantastiskt när ett par har gemensamma hobbyer, men det är ännu bättre om en kvinna har sitt eget intresseområde. Sömnad, matlagning, hästsport eller, för att göra din man stolt över dig, något extremt som fallskärmshoppning. Det viktigaste är att få glädje av denna hobby och att vara energisk. Då kommer mannen att vara intresserad av dig, han kommer att vara stolt över dina prestationer..

Den andra viktiga punkten är arbete. En kvinna som är helt beroende av sin man försvinner gradvis som ett fenomen. En fru som inte arbetar, vare sig hon är den vackraste kvinnan på jorden, börjar med tiden irritera. Förutom när ett par har tre eller fler barn, för att uppfostra barn och städning är ett fullfjädrat jobb och mycket arbete.

Kvinnlighet

Ett lyckligt äktenskap är inte en anledning att glömma bort andra mäns existens. Naturligtvis tvingar ingen dig att få en fläkt, men att flirta, flirta, att acceptera komplimanger kommer att vara mycket användbart. Du får inte glömma hur du kommunicerar med män och tappar din feminina överklagande. Och tro inte att detta är förräderi. Du väcker helt enkelt den feminina essensen. Och detta kommer att gynna äktenskapliga förhållandet..

Välvilja

En kvinna kan vara stolt och oberoende, men detta bör inte störa vården av en partner. Speciellt om du inte är gift men du verkligen vill gifta dig. Om du bor separat och bara träffas kan du till exempel besöka honom med blommor en dag. En diskret present kommer att ge lägenheten mysighet. Eller ta med honom en utsökt hemlagad lunch till jobbet – tro mig, med tiden kommer din man att förstå att han redan är van vid denna oro. Att han är bra med dig, men inte särskilt bra med andra, och att han inte vill ge upp det. I ett förhållande är det mycket viktigt inte bara att acceptera utan också att ge. Visa att du kan bry dig, att du är närvarande i hans liv inte bara tre gånger i veckan. Det är vanligt att en normal man tar hand om en kvinna. Ta hand om honom och han vill inte dela.