Silikonbröst: gillar han det?

Silikonbröst: gillar han det?

”Du förstår ingenting”, säger N., ägaren av den 4: e storleken. – Män är inte upphetsade av intelligens, utan ett vackert stort bröst. Vad är skillnaden, dess egen eller silikon ”.

Av någon anledning cirkulerar ihållande rykten i den kvinnliga miljön att bröststorlek är direkt proportionell mot nivån på manlig attraktion. Ju större det är, desto större är chanserna för framgång för den starka halvan. Det spelar ingen roll om du har en underbar byst från naturen eller från en plastikkirurg. Som om bröstet knappt är synligt riskerar dess ägare att stanna kvar hos de gamla jungfrurna. Och när det gäller bröstet hos en kvinna som föder verkar det som om det moderna samhället har en ung mamma bara två alternativ: antingen att dra i bröstet på moderskan för att spara storlek och form, eller omedelbart, så snart matningen är klar, spring till läkaren injicera silikon. Ju mer, igen, desto bättre. Nåväl, den tredje vägen ut, en reserv – en gång för alla att ge upp sex eller att intrigera partners med sin kategoriska ovilja att ta av bh. viagra sverige.

Problemet med kvinnans brösts form och storlek i förhållande till sexliv är mycket mer akut än det verkar vid första anblicken. Få kvinnor kan erkänna att de går till svåra och smärtsamma operationer inte av estetiska skäl utan drivs av önskan att behaga sina älskade män, att inte låta sin partners intresse för sig själva försvinna. I sin tur delades mänsklighetens manliga hälft i två läger. Vissa hävdar att allt är attraktivt hos en älskad kvinna, oavsett vad det kan vara, den senare är inte motbjudande för att korrigera moderns natur. Och mellan dem är de som offentligt uttrycker sin ”phi” för silikon, och ensamma mycket glada vid synen av bilder av Pamela Anderson.

Att leva med hundöron

Att riva av den ettåriga bebisen från hennes bröst blev Anna förskräckt över att upptäcka att de tidigare ganska aptitretande formerna var oåterkalleligt förlorade. Yegor, trots all sin kärlek till sin fru, hade en svaghet för det kvinnliga könet, särskilt för de av dess representanter som hade turen att ha bröst i tre storlekar.

”Jag fick reda på att min man fuskade mot mig av misstag. Sådan förtvivlan uppträdde: varför tror jag att vi ska leva vidare? Han, inte särskilt generad, började komma hem väldigt sent och gjorde ursäkter på något sätt besvärligt. Men före födseln var allt bara underbart i vår säng! Han älskade att titta på min nakna kropp, smeka mina bröst. Han har inte rört mig de senaste månaderna. ”Om jag hade samma bröst som jag hade innan jag föddes” tänkte jag, ”Yegor skulle aldrig se åt sidan.” Och en morgon, efter att ha sett min man till jobbet, ringde jag till kliniken … Jag gick till kliniken, jag fick reda på att operationen är enkel, håller inte länge och efter det kommer jag bara att behöva tillbringa en dag i bladet. Jag tänkte länge på vilken förevändning som skulle försvinna hemifrån i två dagar, men utan att ha kommit på något som är värdefullt, sa jag på kvällen till Egor att jag ville förstora mina bröst.

Min man reagerade på min önskan att sätta in implantat med entusiasm: ”Bra idé!” Och jag gick till operationen.

Min man reagerade på min önskan att sätta in implantat med entusiasm: ”Bra idé!”

Första gången jag klädde mig efter operationen framför min man insåg jag att det inte var förgäves. Han såg inte på mig med sådana ögon inte ens i början av vårt förhållande. Sex har återigen blivit frekvent, mer sensuell, uppfinningsrik, intensiv … med andra ord den andra smekmånaden. Nästan ett år har gått sedan operationen, och min mans intresse för mig verkar öka varje dag. Jag kan inte ens klä av mig lugnt, om han är nära – mina ögon lyser genast. Ett foto av mitt nya bröst på telefonens skärm, på skrivbordet …. Och det viktigaste är att det nu bara finns en kvinna i hans säng – jag ”.

En annan vän till mig skickade sin livsvän under kniven för att få en silikonbyst. Han motiverade detta genom att ”spanielöron” i sängen inte upphetsade honom på något sätt. En vän satte gärna in implantaten av tredje storlek. Vargarna matas, fåren är darnade, men helt säkra, den kusliga sexmaraton har pågått i nästan den sjunde månaden.

Implanterad barriär

Till och med i skolan insåg Svetlana att naturen vilade på hennes externa data. En kort, svag brunhårig kvinna med ett bröst som knappt når den första storleken. Under sitt fjärde år blev flickan kär. Vladimir ansågs vara den mest attraktiva unga mannen vid fakulteten och kännetecknades av en sällsynt inkonsekvens i relationerna med damer, vilket tydligt föredrog långa brunetter med kurvformar.

Hur stjärnorna kom till och vad förmögenhet tänkte på just nu är fortfarande ett mysterium för alla. Men helt oväntat för alla blev skönheten och lysten hos hela den kvinnliga hälften av den filologiska fakulteten, som en pojke, förälskad i den oskriften Sveta. Han släpade buketter med buketter, fick biljetter till några stängda premiärer, träffade, såg av, väntade lydigt vid publikens dörrar och på något sätt, mitt i sessionen, gjorde hon ett erbjudande till flickan. Fakulteten vände sig snabbt vid det konstiga paret. Först försökte Vladimir tidigare lidenskaper fortfarande håna över en så uppenbar ”missuppfattning”. ”Titta på Svetka,” spottade den ljusa, bystiga Allochka, ”att lägga sig med henne är som att försöka sova med en tvättbräda. Det är bara det att Volodka drogs till exotiska saker. ” Men tiden gick och Volodya och Sveta kom tillsammans, lämnade tillsammans, bodde tillsammans. De pratade om det förestående bröllopet.

”Han kan inte ha sex med en gummidocka! När han kysser mig verkar det som om han slickar ett suddgummi! ”

Och plötsligt sprängde chockerande nyheter genom fakulteten: Vladimir lämnade Svetlana. Och sex månader före examen flyttade han till ett annat universitet. De kom ihåg att flickorna inte heller hade sett på länge. Som det visade sig bestämde Svetlana sig att göra sin älskade en ”överraskning”. Och under förevändning av att åka hem gick jag till en plastikkirurgisk klinik. Varifrån kom ägaren av den eftertraktade tredje storleken och kollagenläpparna. ”Jag ville vara vacker för honom”, sobade en oturlig experiment i mitt kök, ”så att han inte skulle skämmas för att synas med mig offentligt! Du tror att jag inte visste vad de sa om oss! Och först skrek han till mig, och sedan … gick vi till sängs … och han … han sa att jag inte längre upphetsar honom! Att han inte kan ha sex med en gummidocka! Att när han kysser mig verkar det för honom att han slickar ett suddgummi, kan du föreställa dig? ” Jag kan föreställa mig varför … Det är synd att plastikkirurger ännu inte har lärt sig hur man manipulerar hjärnan.