8 riktiga skäl som män fuskar

8 riktiga skäl som män fuskar

Brist på kärlek, hämnd, mångfald och andra orsaker till manlig otrohet.

Utroskap är en av de mest motbjudande sakerna i ett förhållande. Även de bästa tjejerna på jorden är inte immuna mot att träffa en fuskare. Många tror att lusten att fuska är inneboende i gener och uppfostran, men tyvärr är det inte helt sant. Ofta provar vi själva män att vara otrogna..

En av studierna som gjordes av amerikanska sociologer och publicerades i Independent.co.uk avslöjade så många som sju skäl som tvingade män att fuska. Under experimentet intervjuades 495 män som vid olika tidpunkter gick till vänster..

1. Brist på kärlek

Många respondenter noterade att innan de bytte slutade de känna sig som en med flickan. Antingen är kärleken borta eller så har tristess och rutin ingripit i förhållandet … Brist på kärlek utsågs till den främsta orsaken till otrohet. Det sades också om bristen på olika manifestationer av kärlek från flickans sida i form av kramar, kyssar, stroke.

2. Inte särskilt bra sex

Många erinrade om bristen på sexuell attraktion mellan partners. Det hände att monotont kön bara blev tråkigt eller att flickan slutade vara lika passionerad som i början av förhållandet. På ett eller annat sätt, men med passionens utrotning ökade intresset för andra tjejer. Och jag ville verkligen diversifiera min sexuella upplevelse och uppleva nya känslor med en annan partner..

3. Försummelse

Det visade sig att män vet hur de ska kränka värre än kvinnor. De är lika frustrerade över bristen på tid tillsammans, bristen på vård och flickans ovilja att prata hjärta till hjärta. ”När mitt liv inte är alltför intressant för min älskade, känner jag mig onödig, övergiven” – detta sa många av de svarande..

Förresten!

Det visade sig att de närmaste jubileerna driver människor att fuska. Inte bara män utan också kvinnor försöker förlänga ungdomar i famnen på unga älskare innan de firar 30-, 40- och 50-årsjubileet.

4. Variation

Denna punkt är vanligtvis närvarande hos ungdomar under 30 år, eftersom det är under dessa år som människor vill bryta sig till fullo, ta allt från livet och ha en rik sexuell upplevelse. Detta gäller särskilt för män. Att skriva ner så många kvinnliga namn som möjligt i din telefonbok samt visa upp ett stort antal sexpartners – vad kan vara mer spännande. När allt kommer omkring, som de ivriga fuskarna säger, lever vi bara en gång!

5. Ovilja att tänka på framtiden

Det är ingen hemlighet att många kvinnor i början av ett förhållande omedelbart börjar drömma om gemensamma middagar och bröllop vid levande ljus, och män njuter av ögonblicket. Det är därför de inte värdesätter relationen för mycket och inte tar några skyldigheter. Vem vet vad som kommer att hända imorgon – i övermorgon, för att inte tala om idén att träffa ålderdom tillsammans?

6. Låg självkänsla

Det verkar för många män som om de har flera sexpartners på en gång kommer de att kunna öka sina betyg i vänner och samtidigt deras sociala status att bli populära. Det är faktiskt vanligt att killar med låg självkänsla tycker det. Självförsörjande människor etableras i allmänhetens ögon genom större prestationer och meriter.

7. Brist på balans

Mycket ofta i en relation tar en partner rollen som förälder medan den andra fortsätter att vara barnet. Om en tjej agerar som förälder (hon börjar alltför nedlåtande, införa sin åsikt, kontroll, ta hand om ekonomin ensam), har killen inget annat val än att börja agera hänsynslös och hooligan. Om förhållandet är ur balans kommer en partner att gå ner i vikt. Och fusk blir ett av sätten att återfå en känsla av självständighet och auktoritet..

8. Hämnd

I slutändan är känslan av hämnd. Män kan vara avundsjuka på sina partners utan att visa det på något sätt och sedan byta av hämnd. Raseri, viljan att skada en älskad driver dem ofta till de mest hänsynslösa handlingarna. Men vad man ska göra, de kan också hacka från axeln och agera på känslor!