7 tips för dem som vill bli en erfaren sexpartner

7 tips för dem som vill bli en erfaren sexpartner

Att bli skicklig i sängen behöver inte vara lika med antalet kärleksaffärer med Casanova. Det räcker att följa några enkla tips i ditt förhållande. Elena Bekman, en expert från SEKS.RF-utbildningscentret, berättade för redaktionen på Wday.ru.

Öppna för nya saker

Försök att vara öppen för nya saker. Vi hålls ofta som gisslan för vår egen tro. Till exempel anses oralsex av många vara skamligt. Sådana slutsatser dras, ofta utan att ens försöka. Eller de bygger på negativa upplevelser. Men här är ett faktum: vissa typer av kön kan påverka olika erogena zoner. Öppenhet för nya saker är en utvidgning av ens känslor och känslor. Är det inte den stora betydelsen av sensuella njutningar?

Prata om det

Ja, sex är ett tabu och känsligt ämne. Men om du inte pratar om honom, hur vet du annars vad din partner vill ha? Hur vet han vad du behöver? Nästan ingen av er kan läsa tankar. Därför kan och bör vi prata om intimt liv. Detta hindras alltid av rädslan för att våra önskningar och fantasier inte ska förstås och betraktas som en perversion. Det här är bara rädsla. Försök att kommunicera dina idéer försiktigt och noggrant. Tänk, livet utan sexuell tillfredsställelse är ännu skrämmare..

Låt processen konsumera dig

Den gyllene regeln för gott sex är att du bara ska tänka på det under kärleksakten. Inte om problem och gärningar och inte om hur du ser ut nu. Allt detta förvirrar stämningen, och som ett resultat kan du inte koncentrera dig på dina känslor. Du ger inte feedback till din partner och stänger dig från honom. Ta allt ur huvudet och fokusera på känslorna.

Öppna, var flexibel

Det är mycket viktigt att avslöja dina personliga egenskaper i sex: humor, karisma, sensualitet, etc. Detta fungerar inte alltid, för det finns en rädsla för att verka ful, rolig eller löjlig för din partner. Men sex är ett utrymme för personlig och emotionell flexibilitet. Tro mig, när du verkligen öppnar dig och visar dig själv kommer din partner att uppskatta det. Var inte rädd för dina känslor. Var inte rädd för att föra humor och äventyr till sex. Detta betyder naturligtvis inte att du under sex behöver arrangera en stand-up-show, nej. Men skämt och skratt kan mildra vissa löjliga situationer..

Glöm inte initiativet

Många gillar att vänta på att partnern är den första som tar initiativet: ja, han är en man, varför skulle jag göra det? Och i denna takt kanske du aldrig får vad du vill ha i sex (och inte bara i det). Så var inte rädd för att ta initiativet. Han kommer inte att tro att du är någon slags läskig eller inte. Tvärtom kommer han att uppskatta din impuls. Män älskar i princip initiativtjejer i allt..

Sexualundervisning

Håller med om att frågor om sex ofta uppstår: ”Vilka positioner ska jag försöka?”, ”Varför har jag inte en orgasm?”, ”Och var ska jag leta efter svar?” Internet, råd från flickvänner – inte alltid källor med tillförlitlig information. Det finns speciella utbildningar om sextekniker, som genomförs av företagets guruer – sexologer och psykologer. De pratar om tekniker och om könstyperna och om de grundläggande principerna för att stimulera de erogena zonerna. Naturligtvis kan det vara svårt att övervinna blyghet och komma till sådan träning. Därför vinner nu webinarier popularitet – utbildningar online. Utan att lämna ditt hem kan du ta sexträning online.

Skydda dig själv, skydda din sexuella hälsa

Färdighet handlar inte bara om teknik, sexprat, öppenhet för experiment etc. (se hela listan). Det är också hur du känner för din hälsa. Avliv inte din säkerhet för hans nöje eller anständighetsregler. Många skäms över att diskutera sexuell hälsa med sin partner lika mycket som att be dem bära kondom eller visa ett intyg om STD-fri status. Var inte rädd och var inte blyg för det. Gör det till en vana att besöka din läkare regelbundet, diskutera preventivmedel med din partner och be om ett intyg om att han också är frisk. Det är inget fel med detta – det tar hand om dig själv och din framtid..