10 typer av kvinnor som gör män galna

10 typer av kvinnor som gör män galna

Frågan om vilka damer som föredras av herrar är lika gammal som världen. Vi berättar vilka egenskaper det starkare könet tycker är mest attraktivt idag.

Det finns ingen universell skönhetshemlighet: olika män gillar olika kvinnor, och det är fantastiskt. Men alla damer delar några vanliga drag som har gjort det möjligt för BetterMe att lyfta fram 10 huvudtyper av attraktioner som våra läsare kan experimentera med för att locka sin drömpartner..

1. Kvinnabarn

Män älskar att vara starka och ta hand om barn. Vad kan vara trevligare än bilden av en evig naiv tjej, för vilken allt liv är ett spel och som ser på sin man som en far, vars auktoritet är obestridlig? Detta är en vinn-vinn, även om du inte borde gå för långt med det, för ibland föredrar män att ha en mogen kvinna bredvid sig, trots all barnslighet och glädje..

2. Mystisk kvinna

Män gillar mystiska kvinnor, för det är intressant att ständigt upptäcka något nytt i det som det verkar som om du vet som baksidan av din hand. Ha några hemligheter på din sida! Men överdriv det inte med hemlighet, eftersom vissa svartsjuka människor kan misstänka en mycket specifik hemlighet – fusk, som kan förstöra ditt förhållande..

3. Nymfoman kvinna

De flesta män kan inte leva utan sex, så om de träffar en kvinna som älskar sex lika mycket som de gör tappar de huvudet köpa viagra. Damer föredrar vanligtvis att inte annonsera för sin passionerade natur, och ofta får män reda på vilken lycka som har kommit till dem bara i sovrummet. Kanske några relevanta tips eller djärva anekdoter hjälper dig att uppmärksamma denna funktion av dig och göra dig oemotståndlig..

4. blygsam

Men andra män föredrar blygsamma och oskyldiga tjejer. Om du är en av dem finns det inget att skämmas för, för idag uppskattas oskuld mer än någonsin tidigare. Du kan till och med bli riktigt rik på det! Senast sålde brunettskönheten Alexandra Kefren från Rumänien sin oskuld på en auktion för 2,3 miljoner euro. Och detta görs av dussintals tjejer runt om i världen, varav många sedan använder sig av proceduren för att återställa oskuld.

5. Aktiv

Damer försöker vara så aktiva som möjligt idag, och sanningen sägs, det gör män mycket. Naturligtvis är det ännu inte helt vanligt att en kvinna är den första som erbjuder ett telefonnummer, ringer, bjuder in till en restaurang, men bara inte ge blommor! Men många män uppskattar det faktum att de själva inte behöver ta ett ångbad utan bara passivt accepterar tecken på uppmärksamhet. Därefter blir de så vana vid sådana fördelar att de inte kan föreställa sig själva utan sin aktiva flickvän..

6. Dålig tjej

Den här bilden fungerar bara i sovrummet. I alla andra situationer viker män sig från dåliga tjejer och föredrar att titta på dem i filmer eller hantera dem vid de sällsynta tillfällen när testosteron spelar och du vill ta en chans.

7. Självsäker

Denna typ lockas av män eftersom det är trevligt att ha någon att lita på då och då. Men självförtroendet är bra i mått, annars kan du skrämma bort din man. Detta gäller särskilt kontorsromanser, när en man till en början blir kär i en attraktiv chef, men när hon mer och mer riktar honom till en vanlig underordnad kan hans glädje kyla.

8. Mamma

Varje man är ett vuxet barn som alltid behöver en kärleksfull mamma vid sin sida. Men med den här bilden måste du också veta när du ska sluta. De evigt krångliga damerna, som ständigt erbjuder sina hemlagade delikatesser, gör kommentarer om deras utseende (det är dags att klippa sig, raka, byta kläder, sätta på en hatt …), blir så småningom asexuella i ögonen på en partner som kan gå till vänster från en sådan överskydd.

9. Diva

Naturligtvis är män galen på sådana kvinnor, men samtidigt är de rädda för dem. Varje man har sin egen kvinnans idol, ett fotografi av vilket han i tonåren nålade på väggen i sitt rum. För majoriteten förblir emellertid otillgänglighetens gloria för alltid på idolen, så det är inte förvånande att det finns många ensamstående damer bland kändisar: fans kan helt enkelt inte tro att de är tillgängliga för uppvaktning, som vanliga kvinnor. Och till och med bli avskräckta om detta händer, varnar källan .

10. Galen

Alla älskar att ha kul, och det bästa är naturligtvis med din vän som inte har några bromsar! Ingen kommer att kunna tävla med dig om du är redo att göra allt som din partner är förtjust i: forsränning på grova floder, dykning, fallskärmshoppning och klättring till toppen av Elbrus. Men kom ihåg inte bara om din partners nöje, utan också om din personliga säkerhet! För att uppnå perfektion hos förförande män måste du förmodligen utveckla den perfekta kombinationen av de bästa egenskaperna hos de nämnda kvinnliga typerna och visa de av dem som din speciella partner föredrar..